Fashion Personal

Heineken Experience Tour

14 november 2016

*Heineken Brouwerij*

Tato en ik zijn samen naar de Heineken Brouwerij in Amsterdam geweest. Hij wilde er naar toe vanwege een schoolopdracht, zijn onderwerp gaat over ‘Heineken’. En ik ging gezellig met hem mee om hem meteen te helpen met foto’s maken wat nodig is voor zijn opdracht. Van te voren hadden we online kaartjes gekocht en hebben we dus afgelopen zaterdag naar de Heineken Brouwerij bezocht.

Tijdens de Heineken Experience Tour die je daar kan volgen, kan je zelf alles bekijken en ontdekken hoe het merk ‘Heineken’ ooit is ontstaan. Van te voren hadden wij de Heineken Experience App gedownload op onze smartphone. Via de app werden er in acht verschillende fragmenten met geluid, foto’s en video bij verschillende ruimtes in de brouwerij er iets over verteld. Er wordt o.a. verteld waarvan Heineken bier is gemaakt, de bedenker ervan en dat het een echt familiebedrijf is. Daarnaast wordt Heineken bier over heel de wereld verkocht en dat betekent dat er dus overal Heineken brouwerijen staan waar Heineken bier wordt gemaakt van altijd dezelfde ingrediënten. Verder krijg je ook leuke feitjes te weten wat je nog niet wist (of ik blijkbaar nog niet wist 😉 haha).

Wij vonden allebei de Heineken Experience Tour leuker dan we hadden verwacht. Ook al ben ik zelf helemaal geen bierdrinker haha. Voor toeristen die naar Amsterdam komen vind ik het een aanrader om de Heineken Brouwerij te bezoeken. Het is leuk om een keer gezien te hebben en als je van Heineken bier houdt, kan je er ook nog wat gratis biertjes drinken!

Na afloop van de tour zijn we nog even naar boven geweest waar het dakterras is. Hier hebben we nog wat gedronken en hebben we nog even buiten op het terras gestaan. Daar is mijn foto ook gemaakt die ik heb gebruikt voor deze blog. Vanaf het terras heb je uitzicht over Amsterdam. Op de dag dat wij er waren was het onwijs koud en mistig, op mijn foto zie je dus niet zo heel veel :-p. Toch vind ik mezelf er leuk op staan!

Na onze bezichtiging aan de brouwerij, zijn we verderop bij een eettentje nog wat gaan eten. Allebei kozen we voor een lekkere sandwich met zalm, heeulll lekker!

Na ons kort dagje Amsterdam, zijn we weer lekker naar huis gegaan. We hebben het samen naar ons zin gehad!

 

Wearing: Modemusthaves.com leren jas, VILA top, H&M sjaal, H&M muts, Chanel tas (nep), zilveren ketting met ohm teken (cadeau gehad van vriendinnen)

~ Liefs ~

” Biertje ?! “

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply