Fashion

Into the woods

22 oktober 2016

* Autumn look *

Nu ik mijn eigen blog ben begonnen, horen daar ook leuke en goede foto’s bij waarmee ik mijn blog kan opleuken. Mijn blog pagina staat nog in de kinderschoenen, maar dat maakt helemaal niks uit, je moet uiteraard ergens beginnen!

Vandaag heb ik foto’s gemaakt in het Haagsche bos. Nu het herfstseizoen is begonnen, is het bos een mooie locatie om foto’s te maken. De bladeren krijgen mooie herfstkleuren en de paden zijn versierd met bladeren die uit de bomen zijn gevallen. Daarnaast heeft de natuur verschillende kleuren groen, waardoor dit fleurig en fris oogt (letterlijk fris, het is echt al koud buiten!). Daarnaast ben ik een fashion liefhebber en kan daardoor meteen foto’s maken met mijn outfit die ik vandaag aan had speciaal voor de foto’s.

 

img_4555-3

img_4560

img_4573

img_4583

img_4588

img_4593

Wearing: Modemusthaves.com leren jas, VILA trui, H&M rok, Hema panty, Invito laarsjes, H&M hoed

Ik had mijn outfit bedacht voor mijn eerste fashion blog. Ik wilde sowieso mijn nieuwe rokje aan die ik onlangs heb gekocht. Daar wilde ik een licht gekleurde trui bij aan, vandaar mijn lichtgrijze trui. Om in de kleur groen van mijn rokje te blijven, heb ik gekozen voor mijn stoere laarsjes die ongeveer dezelfde kleur zijn. Ik had mijn haar in model gebracht, mijn make-up gedaan en was zo goed als ready om de deur uit te gaan, totdat ik bedacht een hoed op te zetten om mijn outfit compleet te maken. Vanwege de kou had ik toch maar een jas meegenomen. Deze stond eigenlijk ook erg leuk bij mijn outfit, dus ik dacht; die hou ik lekker aan bij sommige foto’s!

Ik ben helemaal blij met het eindresultaat!

~ Liefs ~ 

“Life is too short to wear boring clothes”

 

 

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply